Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Sandra's luierhoekje - Plastic broekjes
Sandra's luierhoekje

Description

Een webblog voor mensen met een fetisj voor luiers, een fetisj voor adultbaby/peuter zijn en verder voor ieder die hierin geinteresseerd is. Gelieve deze website niet te bezoeken als je voor sensatie komt want dan zit je hier echt fout.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* AB DL TB Club
* AB Kingdom

Plastic broekjes

Een plasticbroekje is ook ideaal als je wegwerpluiers draagt het biedt extra bescherming dat als de luier lekt je kleren of bed droog en schoon blijven.

 

In Nederland zijn 2 merken plastic broekjes op de markt de ene is SGA wat een relatief goedkoop merk is ongeveer €5 per broekje. De kwaliteit vindt ik zelf niet zo best maar je mag eigenlijk niet zeuren voor die €5. Een nadeel van de SGA broekjes vindt ik dat het plastic hard en stug gaat worden na een paar keer gewassen te zijn en ook de pasvorm wordt minder na het broekje gewassen te hebben.

 

Een ander merk dat in Nederland wordt geleverd is Suprima dit merk is afkomstig uit Duitsland en kost aanzienlijk meer dan de broekjes van SGA volgens mij is de goedkoopste ongeveer €20 en loopt de prijs op tot ver over de €40 per broekje afhankelijk van het model en de maat. Suprima wordt in Nederland geimporteerd door de firma Maree en worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed . Ik weet dat als je ze bij Combicare besteld en je een verklaring hebt van je arts dat ze gewoon vergoed worden tot maximaal 6 broekjes per jaar.

 

Zelf ben ik een liefhebber van plasticbroekjes met babyprint er op en zowel SGA als Suprima hebben deze broekjes niet in hun assortiment omdat beide merken zich richten op mensen met incontinentie en niet op volwassenen met baby/peuter gevoelens. De broekjes met babyprint moet je via internet bestellen bij http://www.ohwe.de/ en kosten daar €23,95 per stuk en de kwaliteit is echt goed te noemen want ik heb er zelf een heleboel met babyprint omdat ik die mooier vindt dan een neutrale witte zoals SGA of de gekleurde broekjes van Suprima.

 

De plasticbroekjes met baby print zien er zo uit:

En zijn te verkrijgen in de maten smal tot extra large


Posted: 10:35, 20/4/2009
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->