Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Sandra's luierhoekje - Hoe kom je aan luiers
Sandra's luierhoekje

Description

Een webblog voor mensen met een fetisj voor luiers, een fetisj voor adultbaby/peuter zijn en verder voor ieder die hierin geinteresseerd is. Gelieve deze website niet te bezoeken als je voor sensatie komt want dan zit je hier echt fout.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* AB DL TB Club
* AB Kingdom

Hoe kom je aan luiers

Misschien vraag je je af hoe kom je aan luiers voor volwassenen ook wel incontinentie luiers genoemd. In Nederland moet je voor incontinentie luiers bij de apotheek, medisch speciaalzaak of toeleveringsbedrijf zijn. Ook zijn ze via internet te bestellen o.a. http://www.maree.nl/  en https://www.combicare.nl/ zijn bedrijven in Nederland welke incontinentie luiers leveren. Maar ook het Duitse bedrijf Save verzend naar Nederland tegen hele scherpe prijzen http://www.ohwe.de/save/index.php 

 

Het nadeel in Nederland is vaak voor mensen met adultbaby/peuter gevoelens als ze hun luiers bij een apotheek of medische speciaalzaak gaan halen dat men vraagt om een dokters verklaring omdat incontinentie materiaal via de zorgverzekeraar wordt vergoed als je een medische verklaring hebt. Om die reden bestellen veel volwassenbaby's/peuters hun materiaal via internet o.a. bij Combicare en Save.

 

Ben je woonachtig in Belgie of in het grensgebied met Belgie dan is het een stuk eenvoudiger om aan luiers te komen zonder dat men vraagt naar medische verklaringen. In Belgie verkopen namelijk ook veel grote supermarkten zoals Delhaize, Collruyt, Carfour en zelfs de Makro incontinentie luiers en de kwaliteit is zelfs goed te noemen. Ook kun je in Belgie natuurlijk terecht bij de apotheek of medische speciaalzaak.

 

Voor hun die woonachtig zijn in het grensgebied met Duitsland in Duitsland worden incontinentie luiers voornamelijk verkocht bij apotheek en sanitaetshaus (medische speciaalzaak) bijna iedere plaats heeft wel een of meerdere sanitaetshauser.

 

Houdt er rekening mee dat de pakken incontinentie luiers zoals luiers voor volwassenen worden genoemd enorm groot in omvang zijn, daarnaast zijn er diverse merken op de markt o.a. Attends, Tena, Abena, Molicare, Depend, Euron om er maar een paar te noemen. Daarnaast is het ook nog is zo dat de merken diverse maten hebben varieerend van extra smal tot extra large en je zou zeggen extra smal is overal extra smal, helaas is dat dus niet zo. Als je bij het ene merk met smal kan volstaan zal je mogelijk bij een ander merk medium nodig hebben omdat de maten sterk afwijkend zijn, best wel zonde dat ze geen standaard maat hebben bij alle leveranciers. Ook is het zo dat de meeste merken (fabrikanten) incontinentie luiers hebben met diverse opvangcapaciteiten welke varieerd van lichte incontinentie tot zeer zware of dubbele incontinentie (incontinentie voor zowel urine als ontlasting) en je begrijpt het waarschijnlijk al van hoe zwaarder de vorm van incontinentie des te dikker de luier dus zal zijn.

 

Een vraag die ook vaak gesteld wordt is wat kosten luiers voor volwassenen nu. We gaan dan even uit van de zogenaamde broekluiers voor volwassenen ook wel pamper modellen genoemd. Je moet dan rekenen op een bedrag van zo tussen de €0,70 en €1,20 per luier afhankelijk van het merk en de opvang capaciteit.

 


Posted: 09:12, 20/4/2009
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->