Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Sandra's luierhoekje - Baby Sandra is weer wakker
Sandra's luierhoekje

Description

Een webblog voor mensen met een fetisj voor luiers, een fetisj voor adultbaby/peuter zijn en verder voor ieder die hierin geinteresseerd is. Gelieve deze website niet te bezoeken als je voor sensatie komt want dan zit je hier echt fout.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* AB DL TB Club
* AB Kingdom

Baby Sandra is weer wakker

Baby Sandra was weer vroeg wakker vanochtend omdat baby Sandra vandaag een dagje uit gaat met mama en we dus vroeg weg moeten.

 

Mamma maakte mij wakker en rook meteen al dat ik niet alleen een plasluier had maar ook een volgepoepte luier, gelukkig was alles netjes in de luier gebleven en beschermde mijn plastic broekje mijn bed en pyjama.

 

Mama nam mij mee daar de badkamer en ontdeedt mij van mijn natte en vieze luier en stopte mij in bad en waste mij. Na het bad werdt ik voorzien van een luier en een rompertje en deedt mama mij normale kleren aan omdat we straks naar buiten gaan en een dagje weg gaan en buitenshuis draag ik geen baby of peuterachtige kleding.

 

Nu is mama bezig het ontbijt klaar te maken en moet ik zo gaan ontbijten en dan zit ik in mijn grote kinderstoel die door mijn opa is gemaakt. Ik vindt het prettig om in me kinderstoel te zitten je zit lekker hoog en kan alles goed zien.

 

Ik ben benieuwd waar we vandaag heen gaan maar daarover schrijf ik later op me webblog als ik weer thuis ben.

 


Posted: 08:43, 18/4/2009
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->