Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Sandra's luierhoekje - Inrichten volwassenbaby/peuter kamer
Sandra's luierhoekje

Description

Een webblog voor mensen met een fetisj voor luiers, een fetisj voor adultbaby/peuter zijn en verder voor ieder die hierin geinteresseerd is. Gelieve deze website niet te bezoeken als je voor sensatie komt want dan zit je hier echt fout.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* AB DL TB Club
* AB Kingdom

Inrichten volwassenbaby/peuter kamer

Misschien denk je er over om een baby/peuter kamer in te richten op volwassenen grote dan hier een paar handige tips die mogelijk kunnen helpen bij het inrichten van een baby/peuter kamer op volwassenen grote.

 

  1. Bedenk eerst goed wat je precies wilt want een volwassenbaby/peuter kamer gaat best veel geld kosten om die in te richten en het is zonde als de baby/peuter kamer maar voor korte duur gebruikt gaat worden omdat het toch niet helemaal is wat je wilde of verwachte.
  2. Probeer de baby/peuter zoveel mogelijk in een stijl te maken bijvoorbeeld Disney, Nijntje en niet alles door elkaar want dat is niet alleen chaotisch maar maakt de baby/peuter kamer er ook niet mooier op.
  3. Ga zorgvuldig om met de beschikbare ruimte die je hebt want er moet veel meubels in de baby/peuter kamer komer en een bed met spijlen, commode op volwassenen grote neemt al een groot deel van de ruimte in.
  4. Neem geen vloerbedekking in een baby/peuter kamer maar materiaal dat eenvoudig is schoon te maken bijvoorbeeld laminaat of zeil. Als je eens een potje babyzalf laat vallen of een lekkende luier hebt dan is alles eenvoudig schoon te maken.
  5. Voor de verdere inrichting zoals lampjes, gordijntjes kun je in een babyzaak terecht waar je vaak heel veel geld moet betalen, maar je kan ook eens gaan snuffelen in bijvoorbeeld de euro store maar ook IKEA heeft hele leuke hebbe dingetjes vaak voor de baby/peuter kamer.
  6. Wat helemaal te gek is dat zijn zogenaamde muurschilderingen  voor een baby/peuter kamer. Als je zelf goed kan tekenen dan kan je dat zelf doen maar er zijn speciale bedrijven die dit doen, niet goedkoop maar wel heel mooi en leuk voor je baby/peuter kamer.
  7. Knuffels horen in een baby of peuter kamer maar zorg er voor dat het overzichtelijk is dus niet te veel knuffels want een echte baby/peuter kamer is ook niet vol gestouwd met knuffels want het is immers een plek waar de baby/peuter slaapt en verschoont wordt.
  8. Baby/Peuter speelgoed kan je in een mooie speelgoedkist doen zodat alles netjes opgeborgen is en als de baby/peuter wil spelen er mee het uit de speelgoedkist kan halen.

Kortom genoeg leuke ideeen om een baby/peuter kamer in te richten en het hoeft niet altijd handen vol met geld te kosten als je maar goed kijkt en een beetje op de koopjes let kan je al heel snel aardig wat geld besparen.

 


Posted: 10:35, 18/4/2009
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->