Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Sandra's luierhoekje - Adultbaby/peuter kamer
Sandra's luierhoekje

Description

Een webblog voor mensen met een fetisj voor luiers, een fetisj voor adultbaby/peuter zijn en verder voor ieder die hierin geinteresseerd is. Gelieve deze website niet te bezoeken als je voor sensatie komt want dan zit je hier echt fout.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* AB DL TB Club
* AB Kingdom

Adultbaby/peuter kamer

Het is misschien wel de droom van iedere adultbaby/peuter om een echte baby/peuter kamer te hebben helemaal ingericht met een bed met spijlen, een commode op volwassenen grote en natuurlijk een kast vol met luiers en baby of peuterachtige kleding in volwassenen maten.

 

Heden ten dagen is dat mogelijk en nog tegen een betaalbare prijs, al alles bij elkaar toch nog best veel geld gaat kosten maar alles kost nu eenmaal geld en elke hobby kost nu eenmaal geld. En je hebt echt iets heel moois en aparts.

 

AB Versand in Duitsland maakt dit mogelijk tegen betaalbare prijzen kijk maar eens op hun website: http://www.ab-versand.de/  hoe de kwaliteit is kan ik helaas niet zeggen maar misschien is er wel iemand die meubeltjes van hun heeft en er iets meer over kan zeggen.

 

Dus vanaf nu kan iedere volwassenbaby/peuter zijn slaapkamer inrichten tot een echte baby/peuter kamer op volwassenen grote.

 

 

 


Posted: 09:46, 18/4/2009
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->