Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Sandra's luierhoekje - wie ben ik in werkelijkheid
Sandra's luierhoekje

Description

Een webblog voor mensen met een fetisj voor luiers, een fetisj voor adultbaby/peuter zijn en verder voor ieder die hierin geinteresseerd is. Gelieve deze website niet te bezoeken als je voor sensatie komt want dan zit je hier echt fout.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* AB DL TB Club
* AB Kingdom

wie ben ik in werkelijkheid

Mijn naam is Sandra een meisje van 20 bijna 21 jaar met lesbische gevoelens (dit even vermelden anders wordt ik weer overspoeld door jongens/mannen iets wat ik dus niet wil). Ik draag dag en nacht luiers al vanaf mijn geboorte wegens een spierziekte en epilepsie aanvallen. Daarnaast heb ik ook nog eens een groeiachterstand want ik ben slechts 1.40 meter groot.

 

Ondanks mijn ziekte of handicap zoals ik het zelf liever noem probeer ik toch zo veel mogelijk van alles te genieten en niet in een hoekje gaan zitten en zitten piekeren over mijn ziekte/handicap want daar schiet ik niks mee op.

 

Door mijn spierziekte ben ik afhankelijk van anderen voor mijn verzorging want ik kan door mijn spierziekte niet zelf mijn luier verschonen. Ook slaap ik in een aangepast bed met spijlen door mijn ziekte omdat ik anders uit bed val en kan ik geen grote afstanden lopen door mijn spierziekte.

 

Ik ga net als ieder ander meisje van mijn leeftijd naar school en volg een opleiding tot kinderverzorgster iets wat ik heel leuk vindt omdat ik na mijn studie graag iets wil gaan doen met gehandicapte kinderen het liefst misschien wel door mijn eigen handicap.

 

Ook heb ik hobby's zoals het verzorgen van dieren, het rijden op mijn pony door mijn spierziekte kan ik niet op een paard. Ook luister ik graag naar muziek en speel ik graag een spelletje op de spel computer.

 

Ik woon samen met mijn moeder, opa en oma op een boerderij sinds 2008 in Zeeland daarvoor woonde ik in de randstad.

 

Ik heb nog een andere bezigheid en daar gaat mijn webblog dus over, ik vindt het namelijk leuk en prettig om mij weer baby of peuter te voelen men noemt dit infantilisme of volwassenbaby/peuter gebeuren. Op mijn webblog kan je hierover meer te weten komen en kun je lezen hoe of ik hier mee om ga maar ook hoe mijn directe omgeving hier mee omgaat.

 

Voor alle duidelijkheid de afbeeldingen die je aantreft op mijn webblog zijn om privacy redenen niet van mij zelf maar slechts afbeeldingen afkomstig van AB Kingdom een website over volwassenen met baby gevoelens uit Frankrijk.

 

 

 


Posted: 19:58, 16/4/2009
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->