Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Sandra's luierhoekje - Introductie
Sandra's luierhoekje

Description

Een webblog voor mensen met een fetisj voor luiers, een fetisj voor adultbaby/peuter zijn en verder voor ieder die hierin geinteresseerd is. Gelieve deze website niet te bezoeken als je voor sensatie komt want dan zit je hier echt fout.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* AB DL TB Club
* AB Kingdom

Introductie

Hartelijk welkom op mijn webblog, een webblog die gaat over een heel moeilijk bespreekbaar onderwerp waar helaas heel veel vooroordelen over bestaan en waarvoor helaas ook niet altijd begrip heeft. Toch probeer ik via mijn webblog het onderwerp bespreekbaar te maken.

 

Het gaat namelijk over volwassenen die net als ik het prettig vinden om luiers te dragen en zich te kleden als een baby of peuter ook wel infantilisme genoemd of adultbaby/toddler.

 

Ik wijs er op dat deze website niets te doen heeft met echte baby's of peuters maar dat het hier gaat om volwassenen die er bewust voor kiezen om zich weer baby of peuter te willen voelen.

 

Het is zeker niet mijn bedoeling om mensen te schokkeren en daarom als u per toeval op mijn webblog terecht bent gekomen en moeite er mee heeft dat een volwassen iemand graag luiers draagt en zich weer graag kleedt als een baby of peuter dan verzoek ik u vriendelijk om mijn webblog niet verder te bezoeken.

 


Posted: 19:45, 16/4/2009
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->